Va stam la dispozitie si cu sisteme de automatizare si programare de cea mai inalta calitate, produse de firma «CLOCK-O-MATIC», import Belgia.

1. Automatizare simpla „la buton”:
La acest tip de automatizare clopotele au cumpene si limbi , acestea se balanseaza , pot fi trase individual , 2,3 sau toate impreuna, doar apasand butonul de comanda. Daca se intrerupe curentul electric acestea au posibilitatea de a fi trase de funie.

2. Automatizare cu programare :
La acest tip de automatizare clopotele au cumpene si limbi , acestea se balanseaza , cu posibilitatea de a fi programate sa sune la ora si data dorita individual , 2,3 sau toate impreuna,, sunetul se disperseaza foarte bine. Daca se intrerupe curentul electric acestea au posibilitatea de a fi trase de funie .

3. Automatizare cu programare si ciocanel exterior:
La acest tip de automatizare clopotele au cumpene si limbi , acestea se balanseaza , cu posibilitatea de a fi programate sa sune la ora si data dorita individual , 2,3 sau toate impreuna. e asemenea acest tip de automatizare este dotat cu ciocanele exterioare ,ceea ce va da posibilitatea sa bateti clopotele cu ritm .Este o automatizare cu multe avantaje si foarte complexa .

4. Sistem de actionare cu programare si ciocanele interioare :
La acest tip de automatizare clopotele NU au cumpene si limbi , asta inseamna ca clopotele nu se balanseaza ,raman fixe . In schimb clopotele au ciocanele interioare ,ceea ce inseamna ca acestea vor putea fi programate sa bata cu ritm, deasemenea lovitura ciocanelului poate fi atent programata sa bata mai slab sau mai intens, cat si ritmul dorit. Dezavantajul este ca sunetul nu va fi atat de intens ca si in cazul in care clopotul se balanseza .In cazul in care se intrerupe curentul electric clopotele nu se pot folosi, deoarece se pot actiona doar electric .

5. Automatizare cu programare si telecomanda :
La acest tip de automatizare clopotele au cumpene si limbi , acestea se balanseaza , cu posibilitatea de a fi programate sa sune la ora si data dorita individual , 2,3 sau toate impreuna . Actionarea acestei automatizari se poate face cu ajutorul unei telecomande cu o raza de actiune de pana la 600m. Daca se intrerupe curentul electric acestea au posibilitatea de a fi trase de funie. Clopotele nu pot bate ritmat.

6. Automatizare cu programare , antena radio (sau GPS) si mobil :
La acest tip de automatizare clopotele au cumpene si limbi , acestea se balanseaza , cu posibilitatea de a fi programate sa sune la ora si data dorita individual , 2,3 sau toate impreuna . Actionarea acestei automatizari se poate face simplu apeland un numar de telefon( cartela acestuia va fi inserata in sistemul de automatizare , cartela Orange sau Vodafon in functie de semnalul din zona d-voastra) de pe mobilul personal de oriunde v-ati afla, tara sau strainatate .De asemenea la acest tip de automatizare cu programare se pot monta ciocanele exteriore , daca preferati ca clopotele sa bata ritmat, lovitura acestuia putand fi atent programata ,cat si ritmul in functie de preferinte .
Componenta acesui tip de programare functioneaza cu semnal prin satelit, care regleaza automat ora exacta la ora 00 :00, in fiecare zi, iar la solstitii si echinochi schimbarea orei se face automat.
-cu ajutorul programului « APOLLO «  se poate programa si iluminatul interior si exterior al bisericii cat si incalzirea centrala.Toate acestea pot fii pornite de pe telefonul mobil.
Acest tip de automatizare este foarte complexa , si ofera o multitudine de variante de utilizare .

Lasă un comentariu

ADRESA:
Loc. Satulung, Str. Mogosesti, nr.455, Maramures - Romania 47.582276,23.413735

Acordarea clopotelor se face la cea mai mare turnatorie din lume, firma ROYAL EIJSBOUTS din Olanda.

TELEFOANE:

Administrator:
Ing. Dipl. ELENA BOROTA STOICA 0720-534.047 / 0726-137.288
Departament Comercial:
Ing.Ec. BOTA RAMONA 0731-551.946 / 0262-210.018
Departament Tehnic:
Borota Stoica Beniamin 0743-163.331

E-mail: clopoteblotor@yahoo.com

PASIUNEA PENTRU CLOPOTE!

Clopotul este o opera de arta, care trebuie sa dainuie peste veacuri si privindu-l astfel consideram ca clopotului si anume ornamentarea, iconografia, textul arhaic romanesc, patinarea si slefuirea sunt deosebit de importante conferindu-i in timp valoare istorica.