Despre

Implicarea in realizarea clopotelor rezulta din pasiune, din daruire pentru ceea ce rezulta din munca fiecaruia in parte. Fiecare mebru al echipei noastre are un rol bine determinat, cunoscandu-si bine munca, lucrand cu dibacie si responsabilitate, astfel incat la sfarsitul lucrului, rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Vechima personalului isi spune cuvantul in experienta acumulata de-a lungul timpului, astfel ca orice provocare nu reprezinta un impediment, din contra acest aspect reprezinta un punct forte in realizarea clopotelor noasrte, realizand adevarate opere de arta.

De mai bine de 20 ani Turnatoria de clopte Blotor faureste clopote, perfectionandu-ne cu fiecare clopot realizat, ajungand in scurt timp la rezultarte exceptionale, atat ca forma, design si sunet.

Penrtru noi fiecare mebru al echipei este important, de aceea credinta, respectul si spiritul de echipa se imbina armonios in mediul de lucru, ceea ce ne confera unitate, si fiind uniti suntem mai buni, mai puternici, mai motivati.

Oricine intra in contact cu noi ramane prietenul nostru, prin ceea ce am realizat de-a lungul anilor, putem afirma ca avem o multime de prieteni si asta ne motiveaza si mai mult.

Cu stima,
Echipa Turnatorie de clopote Blotor

Contact

Adresa

Str. Principala nr. 455,Satulung, jud. Maramureș

Orar

WedLuni - Vineri 08:00 - 16:00Sâmbătă - Duminică - Închis

ADRESA:
Loc. Satulung, Str. Mogosesti, nr.455, Maramures - Romania 47.582276,23.413735

Acordarea clopotelor se face la cea mai mare turnatorie din lume, firma ROYAL EIJSBOUTS din Olanda.

TELEFOANE:

Administrator:
Ing. Dipl. ELENA BOROTA STOICA 0720-534.047 / 0726-137.288
Departament Comercial:
Ing.Ec. BOTA RAMONA 0731-551.946 / 0262-210.018
Departament Tehnic:
Borota Stoica Beniamin 0743-163.331

E-mail: clopoteblotor@yahoo.com

PASIUNEA PENTRU CLOPOTE!

Clopotul este o opera de arta, care trebuie sa dainuie peste veacuri si privindu-l astfel consideram ca clopotului si anume ornamentarea, iconografia, textul arhaic romanesc, patinarea si slefuirea sunt deosebit de importante conferindu-i in timp valoare istorica.