Va stam la dispozitie cu ceasuri pentru diferite locatii, biserici, institutii, cladiri istorice, birouri, ceasuri de interior, ceasuri florare – gradini (rezistente la apa).


Ceasurile sunt oferite intr-o gama variata de materiale, modele, culori, rezultand posibilitati nelimitate de combinatii si personalizari. Materialele si culorile sunt de o calitate superioara nefiind afectate de intemperii: expunerea la soare, ploaie,praf. Aluminiul, sticla, cuprul, plexicul, aurul, sunt cateva din materialele folosite la realizarea cadranelor limbilor si literelor.
Iluminarea ceasurilor este realizata prin proiectoare montate in exteriorul ceasurilor, prin surse de lumina montate in spatele cadranelor transparente sau leduri montate direct pe cadran sau limba.
Mecanismele de actionare sunt electrice, deosebit de rezistente impotriva socurilor provocate de furtuni sau vanturi puternice, sau impotriva straturilor de zapada sau gheata ce se pot depune pe limbile ceasului. Deasemenea necesita intretinere minima.
Prin conectare la un ciocanel montat pe un clopot, se pot marca prin sunet de clopot orele exacte, sferturile si jumatatile de ora.
Sincronizarea ceasurilor de turn se realizeaza cu un sistem de automatizare montat pe clopot (sau clopote), cu receptie prin antena GPS. In acest mod clopotul poate sa bata la anumite ore fixe.
Prin conectarea la sateliti se obtine o sincronizare cu timpul universal si o precizie absoluta.
Referinţe principale orologii:
– Orologiu de la intrarea in Palatul Prezidential Cotroceni
– Orologiu Biserica Ortodoxa Chişoda
– Orologiu Biserica Ortodoxa Giroc
– Orologiu Biserica Ortodoxa Sat Şugatag, Maramureş