Clopote Blotor este denumirea comerciala pentru S.C. B&L CONSTRUCT S.R.L. – o companie romaneasca inregistrata in Romania si www.clopoteblotor.ro este de asemenea constituit in raport de dispozitiile legale prevazute de legislatia din Romania, ambele supunandu-se legilor referitoare la protectia consumatorilor.

Facem toate demersurile posibile pentru ca dumneavoastra, in calitate de utilizator al siteului/client, sa beneficiati de cel mai bun tratament. Termenii si conditiile noastre nu va afecteaza drepturile statutare.

 

Utilizarea siteului, inclusiv vizitarea si comandarea produselor/serviciilor apartinand/furnizate de Clopote Blotor implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

 

Clopote Blotorin calitate de proprietar, isi asuma dreptul de a putea dispune orice modificari ale acestuia, sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, neputand fi responsabila pentru eventualele erori materiale, aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, actualizari etc.

 

INCHEIEREA CONTRACTELOR DE VANZARE-CUMPARARE SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Clopote Blotor are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana, si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, urmand a le folosi numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; Clopote Blotor nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Neindeplinirea obligatiilor asumate de parti, respectiv contact@clopoteblotor.ro si utilizatorul, se apreciaza fata de acest moment, care reprezinta momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare intre parti.

Oricand aveti nevoie de noi pentru aspecte privind General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679/UE, va raspundem cu placere, la adresa de e-mail contact@clopoteblotor.ro.

Daca doriti sa inaintati o plangere, in cazul in care credeti ca Clopoteblotor.ro nu va proceseaza datele personale in mod corect, trimiteti o solicitare chiar acum la contact@clopoteblotor.ro

Plangerile referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE SAU SERVICIILE

Site-ul este actualizat frecvent, insa, realizarea si livrarea produselor comandate vor fi intotdeauna confirmate clientului in timpul programului de lucru, in conditiile descrise anterior. Clopote Blotor face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau preturi se pot modifica fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site au caracter informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, forma, accesorizarea etc. Valoarea maxima a obligatiilor  Clopote Blotor fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Clopote Blotor de la clientul respectiv. Clopote Blotor nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Clopote Blotor in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor,  in caz contrar considerandu-se ca bunul este in acceptiunea clientului.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Clopote Blotor nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Clopote Blotor nu isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse in imprejurarea in care ele nu au fost semnalate curierului in momentul receptionarii marfii.

 

 

ACCESUL LA INFORMATIILE CONTINUTE DE SITE

Clopote Blotor garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/ modifica/ reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor clopoteblotor.ro, fara acordul scris al acestuia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale clientilor/partenerilor/furnizorilor, de a modifica continutul site-ului www.clopoteblotor.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.clopoteblotor.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.clopoteblotor.ro si ne va determina sa solicitam punerea in miscare a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al www.clopoteblotor.ro, incluzand design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafica web sau orice alte date, este proprietatea Clopote Blotor  si/sau a asociatilor/ partenerilor/ furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea acestora fara acordul scris a Clopote Blotor se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LEGATURI CU ALTE SITE-URI (TERTI)

Website-ul www.clopoteblotor.ro contine cateva link-uri catre alte website-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru asistenta utilizatorului. Aceste link-uri sunt independente de website-ul www.clopoteblotor.ro, iar Clopote Blotor nu poate controla continutul unor astfel de website-uri. Informatia prezentata de aceste link-uri nu reprezinta neaparat punctul de vedere al Clopote Blotor.

Clopote Blotor declina responsabilitatea/raspunderea pentru continutul unor astfel de website-uri si nu va fi facuta responsabila pentru nicio paguba de orice fel suferita de utilizatorii unor astfel de website-uri. Ramane la aprecierea dvs daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. Serviciile de web si mailing sunt dezvoltate de firme partenere specializate iar firma respectiva nu poate fi responsabila pentru orice inconvenient de natura informatica, precum virusi prezenti pe site sau in mailuri, disfunctionalitati software, hacking, etc.

 

LITIGII

Orice conflict aparut intre Clopote Blotor  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Clopote Blotor nu este facuta responsabila in cazurile de forta majora. Totusi Clopote Blotor va face toate eforturile comerciale rezonabile pentru a minimaliza neplacerile cauzate de astfel de intamplari.

 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Clopote Blotor isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului  www.clopoteblotor.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.